• Apurwa Peters
  8 januari

  Tablet Commerce zal de komende 5 jaar met 46% groeien

  Tablet Commerce zal de komende 5 jaar met 46% groeien

  Consumenten ervaren het mobiel bestellen als zeer gemakkelijk.

  Het is zo herkenbaar. Thuis is het mobiele telefoon of tablet vaak binnen handbereik en men kan snel en makkelijk informatie opzoeken en bestellen. De snelle groei van mobile devices zorgt ervoor dat consumenten steeds vaker mobiel online zijn en dus ook steeds vaker mobiel bestellen.

  Volgens Forrester Research (Nasdaq: FORR, een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau) is over 3 jaar 50% van de online retail omzet afkomstig van Tablets en Smartphones. Tablet neemt hiervan het grootste deel van haar rekening.


  De toename gaat door.

  De groei verwachting is dat ‘Tablet Commerce’ de komende 5 jaar jaarlijks met 46% zal groeien.

  Responsive design en nieuwe mobiele betalingsvormen zorgen voor een betere beleving en gemak en zullen bijdragen aan een verdere groei. Consumenten zullen steeds makkelijker switchen tussen devices. In de ochtend oriënteren op de smartphone, ’s middags op de pc op kantoor verder zoeken en ’s avonds op de tablet de bestelling plaatsten die af te halen is in de winkel. Het mobiele kanaal zal hierdoor steeds makkelijk en vaker worden ingezet.

  Ook worden folders en brochures steeds meer online gelezen. Waar de papieren folder nog steeds door de brievenbus valt, stappen steeds meer mensen over op online folders. Jongeren hebben ook een grotere voorkeur voor online folders. Voordeel van online folders is…


  Magazine digitaal of de catalogus online?

  Voor retailers is het dan ook zeer belangrijk dat zij kiezen voor een goede online exposure van hun brochures en producten. Een Magazine digitaal beschikbaar stellen, of een catalogus online zetten, is bijna een must voor de online retailer. Dit verklaart waarom steeds meer retailers kiezen voor i-Flipbook.

  i-Flipbook maakt van een pdf een online brochure. Het is snel en simpel.

  Voor meer informatie en de mogelijkheden kijk op www.i-flipbook.nl