• Jaimee Groen
  4 maart

  Online folders leiden vaak tot aankoop

  Online folders leiden vaak tot aankoop
  ReclamefoldersSales online heeft recent melding gemaakt van onderzoek van E-folders.nl waaruit blijkt dat bladeren door een reclamefolder meer en meer online gebeurt. En met succes: de meerderheid van de consumenten gaat na het lezen van een online folder over tot de aankoop van een product.

  De resultaten tonen verder dat online folders geregeld aanzetten tot verdere oriëntatie op een product. Respondenten geven aan naar aanleiding van de folder verdere informatie in de winkel of op de site van de winkel te zoeken.

  Hoewel de online folder steeds populairder wordt, hechten veel consumenten nog steeds waarde aan het papieren equivalent. 78 Procent van de sitebezoekers bekijkt graag zowel de papieren als de online folder.

  Overigens verwacht meer dan de helft van de respondenten dat online folders over vijf jaar belangrijker zijn dan papieren folders. Dat de folders niet lang actueel blijven, is ook terug te zien in de frequentie waarin mensen online folders raadplegen. Het gros kijkt één of twee keer per week op het internet om te bepalen wat de beste aanbiedingen van het moment zijn.

  i-Flipbook is het antwoord op deze ontwikkeling. V.a. slechts € 99,00 per jaar heeft u uw eigen online folder op uw website en mag u zo vaak wisselen als gewenst. Meer dan een PDF heeft u niet nodig! Maak snel en eenvoudig kennis met i-Flipbook